Преди 25 години по-младата версия на графити артиста  (Станислав Трифонов)

...
Преди 25 години по-младата версия на графити артиста  (Станислав Трифонов)
Коментари Харесай

БДЖ и Nasimo - една очаквано добра комбинация

Преди 25 години по-младата версия на графити актьора   (Станислав Трифонов) скита из влаковите депа и оставя почерка си върху композициите абсолютно незаконно. Днес е публично поканен от БДЖ да изрисува един от локомотивите, с цел да покаже, че  може да е в действителност красиво.

Проектът е част от маркетинговата тактика на сдружението за отдаване на площи с рекламна цел, само че и опит за привличане на повече пасажери, които към този момент могат да видят ексцентричния локомотив по линията София – Бургас. Съвсем скоро той ще потегли и по други направления из България за наслада на почитателите на.



Художествената промяна на локомотива е единствена по рода си, като в изображенията са вплетени и знаци.

" Вкарал съм облика на българската жена, от една страна, а от друга – лъвския облик в две положения. Той символизира силата и капацитета, които всеки един от нас носи ", коментира графити актьорът. В творбата има и вплетени букви от глаголицата, както и един от знаците на страната ни – розата. 



Едни от най-известните творби на Nasimo  са ликът на Дядо Добри в кв. " Хаджи Димитър " в София и красивата млада жена в национална носия на ул. " Цар Асен " (творбата е наречена " Българката и хляба " ). След локомотива на БДЖ обаче съм сигурна, че творбите на известния актьор ще станат все по-нестандартни. 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР